Tuesday, January 11, 2011

Bertambah Sunyi....

Assalamualaikum
Apa kabar semua yer... Hope u all sihat2 dan bahagia yer
Lama betul tak mengadu kat blog ini... memang buzy dan bukan main2 tau!
Maklum lah...Kat office xbo masuk blogspot!
Kedekut kan! Blogspot xbo, Facebook xboleh, Tweeter xboleh!
Baca surat kabar pun tak boleh!
Serius ummi cakap ini!
Tp, ummi curi2 gak lah masuk FB... Tu pun guna mobile!
TETAPI....
1 persatu dugaan melanda.... huhuhuhu...
FACEBOOK "manjakusayang" kena HACKER!
Dah nak masuk 2 minggu xbo log in!
Kat "Manjakusayang" ummi ada banyak kawan!
Walaupun ummi xaktif membalas segala luahan atau cerita kawan2, tapi sedikit sebanyak dapat gak lah baca cerita mereka!
Kini ummi buka FB yang baru. 
Tetapi xsama dengan "manjakusayang" coz, xramai kawan.
Bosannya...
Marilah kawan2 semua... 
Tolong Add ummi di FB yang baru yer...
ini email yer... 
manjakusayangx@ymail.com
hehehe... tolong add yer...
Bye semua... Nanti jumpa lagi...
Ops! lupa nak inform ummi nak buat "giveaway"
So, nantikan kemunculannya yer...

0 kali peluk cium untuk Husna:

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez