Saturday, November 29, 2008

:: Jalan di Giant Mutiara Damansara ::

1 kali peluk cium untuk Husna
Salam....
Hujung minggu ni... memang cadang nak bawa Husna gi Giant baru kat Mutiara Damansara tu...
Huis...besonya... Tp, regenya agak mahal ler...
Biasa ler... Barangan giant memang harga dia agak mahal...
Hehehehe... Jangan marah tokey giant.... Apapun aku selalu gi giant coz, giant dekat bawah office aku je! So...hari2 ler beli bahan memasak ka sana! Ops! dah topik lain ni....
Sebenarnya, ini first time aku letakkan Husna dalam baby chair masa makan! Kadang2 aku takut nak letak coz, tengok kerusi baby dia cam tak selamat jer... MAklum ler...Anak aku ni, semangat...





Suker beno dia makan sup cendawan tu! HAri ni menu Husna sup cendawan + roti bakar...
Jangan jeles... Husna yg baru 8 bln dah makan sup cendawan dan roti bakar...


Monday, November 17, 2008

:: C4 - Mid Valley ::

1 kali peluk cium untuk Husna
Salam,
Hari ni cuti hujung minggu...
Boringnya duduk kat umah...
Kecil beno rumah ni.... hehehehe...
Muka budak lalok... Suka dia kalo ayah dia masukkan dalam baldi ke, bakul ke...
Ni gambo dia tengak moody ler...
Petang tu, gi C4 Mid Valley... Jauhnya...
Pada hal dekat dengan rumah pun ada C4.
Apa ler... hehehehe....
Husna suker betol dengan beskal ni...
Sampai tak nak turun... Sib baik tak menagis minah tu!
Tak pe HUsna, beso sikit ummi dan ayah belikan ye...
Lagak cam budak beso je....

Saturday, November 15, 2008

Husna Demam

0 kali peluk cium untuk Husna

Husna demam ... suhu badan dia 39C ...


Monday, November 3, 2008

Berjalan-Jalan di Ikea

0 kali peluk cium untuk Husna
Salam,
Hari Jumaat, sepupu Husna datang dari Johor.
Ini ler hero dan heroin yang datang bertandang ke rumah Husna....

Dari Kiri... Sayang Nur Azidah, Wan Nur Husna dan Luqman Nur Hakim

Apa lah yang di mainkannya tu.... Cam selalu jumpa je...
Pada hal baru 2 @ 3 kali jumpa je...
hehehe


Ingatkan Husna takut dengan binatang tu! Rupanya hampeh! Cuma dia tak suker jer...
Huis! Rupanya dia tak suker...Hudoh agaknya binatang ni...hahaha...

Jalan2 lagi kat Ikea tu, jumpa kerusi baby ni... Sebenarnya ni first time aku dudukan Husna kat kerusi seperti ni... Masih takut2 lagi... Iyer ler, Husna baru pandai duduk kan... RAsa takut tu mesti ada... Mesti terfikir, selamat ke? His...His...

Sukar betol Husna naik benda ni...
Riuh dengan suara dia...
Husna..HUsna...Sayang ummie dan ayah ni....

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez