Monday, September 5, 2011

Raya yang ke-4 bagi Husna

Assalamualaikum....
Lama sangat ummi tak buat apa2 kat blog nie... 
Buzy melanda diri dan keadaan yang kurang mengizinkan...
Mungkin dah lewat kot.... Tapi ummi nak ucapkan juga...
★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★* *★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥ Selamat Hari Raya ♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ *...
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin buat kawan2 ummi semua...
Tahun nie kali ke-4 Husna beraya...
Alhamdulillah... Husna dah reti nak raya...
Tak sabar2 dia nak beraya...
Walaupun ummi rasa dia masih tak faham apa itu raya...
Tapi raya kali nie... Husna memang tak sabar2 nak beraya...
Seminggu sebelum raya... Hari2 tanya kita nak raya yer ummi...
hehehe... kadang2 lawak gak... Hari2 jawab soalan yang sama kan!
 Tahun nie... Husna bukan jer beraya dengan ummi dan ayah dia...
tapi bersama bakal baby (Adik Husna) yang akan lahir Jan 2012 nanti ;)
InsyaAllah...
Masa ini usia baby baru 23week...
 Husna yang sentiasa manja dengan ayahnya....
Apa2 semuanya ayah...
Gaduh... Gurau... Ketawa... menangis...
Semua ayah! Sikit2 ayah! sikit2 ayah! huhuhu
 Alhamdulillah... Raya pertama dan ke-2 kami beraya di Ipoh...
Sepanjang dua hari nie... banyak gak lah rumah kami ziarah...
Maklumlah... kami jarang balik Ipoh ;)
So... raya ke-3 pagi2 kami dah gerak nak balik Johor!
Last Husna balik Johor masa bulan 3 lepas.
Masa kenduri kawin andak.
So, kali nie perjalanan kami memang agak jimatkan masa sket!
Coz, lebuhraya Senai Desaru dah siap!
Yahoooooo.....7jam 1/2 jer perjalanan daripada Ipoh Ke Desaru!
Ini termasuk rehat 1 jam di Melaka...
Kalau tak de lebuhraya baru nie... Perjalanan akan ambil masa 9 jam lah!
Kami bali semula ke KL pada 04.09.11 Tepat kol 4 petang kami dah sampai...
Selamat Hari Raya...
Jumpa lagi lain kali

5 kali peluk cium untuk Husna:

SyaNa on September 5, 2011 at 11:56 AM said...

besar da husna
xlama lg jadi kak long plak ye

Manjakusayang Collection on September 5, 2011 at 4:02 PM said...

Alhamdulillah... pejam celik..pejam celik cepat jer masa berlalu! InsyaAllah... Next year jadi kak long lah Husna nie...

Afne on September 8, 2011 at 3:16 PM said...

seronoknya husna berhari raya. comel pakai tudung.

kimm, tak nmpk pn mcm pregnant. take care yea.

Manjakusayang Collection on September 10, 2011 at 10:54 PM said...

hehehe... Husna memang suka pakai tudung sejak kecil Afne... Cuma tak kekal lama lah!

Afne, kimm pakai kurung pahang. Sebenarnya kalau pakai baju biasa dah nampak dah :)

Dewi Aja on June 26, 2016 at 10:38 PM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez