Monday, November 3, 2008

Berjalan-Jalan di Ikea

Salam,
Hari Jumaat, sepupu Husna datang dari Johor.
Ini ler hero dan heroin yang datang bertandang ke rumah Husna....

Dari Kiri... Sayang Nur Azidah, Wan Nur Husna dan Luqman Nur Hakim

Apa lah yang di mainkannya tu.... Cam selalu jumpa je...
Pada hal baru 2 @ 3 kali jumpa je...
hehehe


Ingatkan Husna takut dengan binatang tu! Rupanya hampeh! Cuma dia tak suker jer...
Huis! Rupanya dia tak suker...Hudoh agaknya binatang ni...hahaha...

Jalan2 lagi kat Ikea tu, jumpa kerusi baby ni... Sebenarnya ni first time aku dudukan Husna kat kerusi seperti ni... Masih takut2 lagi... Iyer ler, Husna baru pandai duduk kan... RAsa takut tu mesti ada... Mesti terfikir, selamat ke? His...His...

Sukar betol Husna naik benda ni...
Riuh dengan suara dia...
Husna..HUsna...Sayang ummie dan ayah ni....

0 kali peluk cium untuk Husna:

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez