Saturday, November 29, 2008

:: Jalan di Giant Mutiara Damansara ::

Salam....
Hujung minggu ni... memang cadang nak bawa Husna gi Giant baru kat Mutiara Damansara tu...
Huis...besonya... Tp, regenya agak mahal ler...
Biasa ler... Barangan giant memang harga dia agak mahal...
Hehehehe... Jangan marah tokey giant.... Apapun aku selalu gi giant coz, giant dekat bawah office aku je! So...hari2 ler beli bahan memasak ka sana! Ops! dah topik lain ni....
Sebenarnya, ini first time aku letakkan Husna dalam baby chair masa makan! Kadang2 aku takut nak letak coz, tengok kerusi baby dia cam tak selamat jer... MAklum ler...Anak aku ni, semangat...





Suker beno dia makan sup cendawan tu! HAri ni menu Husna sup cendawan + roti bakar...
Jangan jeles... Husna yg baru 8 bln dah makan sup cendawan dan roti bakar...


1 kali peluk cium untuk Husna:

cintaKusayangMu on January 9, 2009 at 9:34 PM said...

comeinye husna ikat tocang cmtu....

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez