Friday, June 4, 2010

Event Pertama Ummi buat

Salam...Sebenarnya malas ummi nak tulis cerita nie...
Tp, tak per lah...kita kongsi sikit2 kan...
Ini adalah event pertama yang ummi uruskan...
Itupun buat dalam masa 3 hari jer...
Coz, buat secara mengejut.

Ini majlis hari lahir untuk staff di office ummi untuk bulan 4 dan 5. So... ummi pulak kena uruskan bahagian tempahan makanan...
Yang bestnya...dengan bajet yang RM 300++ kami dapat makan macam2 dan sedap sangat! hehehehe...
Paling sedap...rendang ayam dia...
MAkan sampai tak ingat orang sebelah!
Tq pada Abg MAn yang bagi harga murah kat ummi yer... lalalala...

3 kali peluk cium untuk Husna:

Nana on June 5, 2010 at 9:22 AM said...

wah dah jadi bday planner ek.sama la kita kim mula2 masuk opis tu 2thn lepas diorg xpenah wat bday2 ni pastu kita masuk kita cadangkan..boz tros setuju dgn syarat kita kena handle..heheheh

SyaNa on June 7, 2010 at 12:03 PM said...

best nye ade makan2 free
aku ngan kim takat celebrate ber2 je la kalo bday
da 2 je pn yg ade
hahhaaa

Manjakusayang on June 16, 2010 at 5:15 PM said...

Nana,
Kita orang kat sini bergilir-gilir... Bujed pun tak banyak, sikit jer...hehehe..Tp, boleh lah buat suka suki...

Syana... First time kerja ada ramai kawan! Rasanya lebih seronok kalau tak ramai kot! hehehe

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez