Wednesday, June 2, 2010

Mee Udang

Salam...
Dah tengok mee di atas?
Cam ner...ter liur tak? hahahaha...
Mesti terliur kan...nyum..nyum...
Memang sedap dan banyak udang...
Ini ler mee udang kuala... Eh...betul ker...
Ummi gi Taiping...hanya nak makan mee udang nie jer...
Apa yang best... udang dia tu!
Nak tau... ummi ni alahan dengan udang!
Tp, masa makan mee udang nie... 10 ekor lebih ummi makan dengan tak hingat dunia!
wau!!!! banyak tu...
So, sesiapa ada pegi Taiping...Jom cari mee udang kuala...
Sedap.... :)

5 kali peluk cium untuk Husna:

♥ LeeN ♥ on June 2, 2010 at 10:52 AM said...

wahhh leen baru je buat mee udang last week! memang sodap. sampai tak ingat anak ;p

zureen @ mama on June 2, 2010 at 1:41 PM said...

Bestnya penuh udang..

Nana on June 2, 2010 at 11:08 PM said...

kim..kita dah lama tingin gila nk makan mee udang kat taiping ni bila ntah dapat try

Afne on June 3, 2010 at 10:04 AM said...

pergghh besar2 & bplak tu udangnya!

Manjakusayang on June 3, 2010 at 10:49 AM said...

Leen... Bestnya dapat masak sendiri... Lama tak masak yg sedap2 lah...huhuhu...

Zureen... memang banyak... Udang segar2 tau :)

Nana... hehehe...suatu hari nanti...plan ler... memang best tau...

Afne... Yg kimm ambil ni semangkuk RM12. Boleh makan 2 orang. Memang udang jer... Kalau ambil yg RM6 tu lagi banyak udang cuma kecil jer udang dia...

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez