Saturday, December 27, 2008

:: Malam Ke-2 Cuti2 Malaysia ::

Salam...
Ini ler dia budak yang baik sangat...
Menangis merang-raung bila letak kat carseat dia...
Lama2 tak sampai hati.
Sejak dia dah beso sket ni, bila tak dapat mesti meraung....huhuhu...Anakku...
Bermacam-macam pujuk pun tak jalan.

Pastu sekarang ni pulak dah kuat kuasa pakai tali pinggang belakang! Adoi...seram o...kalo kena saman RM300.00 beri percuma je...beri kat pak polisi....

Tengok muka dia tersenyum puas bila dapat bawa kereta! Siap boleh pandang belakang...Toleh kat ummie dia! Pada hal bahaya wat cam ne!








His... Bila tengok rupa Husna dengan senyum cam tu, cam nak gigit je dia punya pipi... Ummie geram tengok tau!
















Ini malam terakhir di Cameron. Budak mata sepet tengah layan bluess... Suker sangat tengak Husna pakai camtu...Sekali tengok cam cina...dua kali tengok...hehehehe...Anak ku rupanya...Malam ni, Husna budak baik.Kol 12++ dia baru tido...Sampai habis kita org makan...Dah ler tak bawa stroller dia, wawawa....tobat, tak larat ler....
hehehehe...





Husna yang tengah melayan matanya...Gitu ler rupanya anakku kalao dah mengantu! Yang paling best tu, sepanjang dia kat Cameron ni, dia tak mengamuk tau! Mungkin sebab udara yang sejuk tu kot! Kalau kat KL, panas je nak gelisah dia! Harus dok kat oversea budak ni agaknya!
Tak pe ye sayang, nanti belajo pandai-pandai...Boleh jadi Doktor macam Aunty Qis dan baby kembonya...hehehe.... Nanti boleh belajo kat oversea ye...






Malam semakin larut. Mata budak tu makin layu... Siannya sayang ummie nie... Lepas jalan-jalan lagi kat pasar malam, kami pergi makan2 kat belakang pasar malam tu!


Mak oi...Ghamainya orang! Dah ler kami ni ramai. Nak tunggu air je hampir 1 jam.... Hidangan kami malam ni, ikan bawal steam, bawal tiga rasa, kailan ikan masin, tomyam, .....bla...bla... lupa lah menu kami...Coz, dah lapo giler dah. Main bantai makan je! janji kenyang!

Pastu tu, ambil ko! bill dalam 100++ hahahaha.... Kira murah ler... Makan ikan kat Cameron!

2 kali peluk cium untuk Husna:

cintaKusayangMu on January 16, 2009 at 5:50 PM said...

adoi husna...nape ummi husna sebot2 nama aunty??patut le tersedak aritu..hehehe...
kak..tba2 qis ngidam nk g cameron lak...tgu abg jep kate 'ok yang..'hehehe

Liana on January 17, 2009 at 11:06 AM said...

hehehe...
Saje tetiba ingat kan Qis dengan baby kembo...
Gi ler...sebelum bersalin ni...
Best kalau pegi time tak cuti...
Kalau masa cuti... Huhuhu...jem...

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez