Monday, December 29, 2008

:: Balik Ipoh ::



Salam.....
Agak-agaknya, terliur tak tengak ais kreem strawberry ni? His menda ni memang akan mengugat iman terutama orang-orang yang tengah berdiet! Husna pun suker ais kreem dan coklat tu tau! Sampai jilat-jilat bibir....hehehehe....
Semalam, kami dah makan dah kat tempat lain... Tp, tak sesedap yang ini!

Ini pun bagi memenuhi hajat orang yang tengah peknen tu! Siapa dia? Yang pasi bukan ummie Husna!

Husna akan dapat sepupu baru dalam bulan 8 tahun ni... EDD? His lupa nak tanya lak! Tu le buzy sesangat sampai lupa nak tanya bila! Ni sepupu Husna yang ke-4 sebelah ayah!



Sebelum kami turun semula, sempat gak kami jejalan lagi... Bukan ke mana pun.... Hanya jalan2 membeli sayur-sayuran! Pulak tu, tuan apartment yang kami sewa tu beri kebenaran kepada kami utk check out patang....So, masa yang ada kami gunakan utk menjelajah tanah cameron yang cantik dan jem giler tu! hahahaha....

Cuba tengok anak dara ku itu! Siap tunjuk jari! Tau tak dia nak apa? Sebenarnya dia nak kamera ni! Husna ni memang pantng nampak kamera! Dia suka sesangat! Agaknya ni ler padahnya bila baru lahir dah dilatih untuk jadi model baby sihat! hehehe....



Gambo Husna, ummie dan ayah lagi.... Tempat yang sama gak! cuma bezanya situasi yang berbeza. Banyak sungguh gambo Husna nie...


Muka saya ni ada tak macam anak jepon? Nasih baik kulit saya tak putih sangat! hehehehe

Kegemaran baru Husna sekarang masukkan tangan dalam mulut....

Lepas kami jalan2 membeli sayur dan buah... kami balik semula kat apartment... Kemas2 barang dan apartment yang kami sewa. Ye lah, kita dah guna rumah orang kan... So, kenalah kemas balik! Kami keluar dari apartment kol 3.00. Pastu makan kat kedai di hadapan apartment!

HUis! memang sedap giler makanan kat sini! Minta maaf ler... Ummihusna ni selalu lupa nak tengok nama tempat @ kedai! So, tak tau ler apa nama kedai tu! Makanan dia murah dan sedap! Lain kali boleh ler makan kat sini lagi.... Puas hati ler....


Kami gerak turun bawah dalam kol 4. Husna memang dah mengantuk giler... Naik kereta je... pusing2 dia tido... Cepat2 ummi dia sumbat telinga dia dan jangan kasi kepala dia berpusing! Siankan dia! Tp, nak wat cam ne.... Dari dia termuntah lagi!

Husna tido sampai kol 6++. Masa tu dah nak masuk tol Ipoh! Lepas balik dari cameron, kami terus gi rumah tok dan tok wan Husna. Dah lama tak balik dah!

Malam tu, semua orang dah tak larat nak masak! Dengan keadaan yang kecar kacir ni, kami buat keputusan untuk makan di luar jer...

Lokasi pilihan tebing sungai.... Huhuhu..... Sejuk giler.... Hujan jer.... Husna mengamuk, dan terpaksa ler kami balik awal tinggal kan yang lain! Kol 10++ Husna dah selamat tido, tanpa buai pon!

0 kali peluk cium untuk Husna:

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez