Tuesday, December 22, 2009

:. Nak Glamor Kejap .::

Salam semua dan semoga sihat-sihat sahaja.... Bagi peluang ummi glamour kejap yer...


Rasanya temubual ini 2 minggu lepas kot... Lupa jap... Tp, dalam bulan nie lah... Ummi ditemubual utk 1 artikel pasal bisnes online nie... hehehe... ummi apa lagi, bagaikan orang ngantuk disorongkan bantal ler...


Ops! Bukan ummi sorang jer... Ada 3 orang semuanya... Mereka pun ada kedai online juga...


Cuma ada sedikit kesilapan pada alamat laman sesawang ummi tu! sepatutnya : http://manjakusayangcollection.blogspot.com/.... Tp, tak apa ler.... Janji Glamour kejap... hahahaha....

Sebenarnya dah setahun lebih ummi menceburi bisness online nie... Masa ummi mula dulu tak ler banyak sangat bisnes online... Terutama baju kanak2. Sempat ler melalui zaman2 kegemilangan...hehehehe.... Tp, sekarang, siapa yang jual murah dan barang2 dia cantik pasti akan ada pengunjung! So, ummi kena bersaing dalam hal ini! Tak per persaingan sihat kan...

Keuntungan ummi boleh ler tahan.... Tp, bukan untuk ummi tau! Ini khas buat anak kesayangan ummi! Memang merancang kalo ada anak ummi nak buat sesuatu utk dia! So, bermulalah manjakusayang
.

Pada semua pelanggan manjakusayang ummi ucapkan terima kasih atas sokongan kalian.... MAcam dalam anugerah skrin pula dah :)

Untuk Link : HarianMetro

9 kali peluk cium untuk Husna:

Afne on December 22, 2009 at 5:27 PM said...

amboi3x.. masuk paper la member tu hehe. insyaallah nnti ramai le pengunjung yg beli brg2 dr kedai online kimm.

i wish u the very best of luck!

Manjakusayang on December 22, 2009 at 6:07 PM said...

Afne... tq yer... Pembakar semangat :)

Nana on December 23, 2009 at 10:17 AM said...

wah ummi husna pemes arr pasni hehe

::Leily | Ummi Alya Husna:: on December 23, 2009 at 11:16 AM said...

tahniah liana..
memula i tgk artikel tu rase mcm kenal je org yg dukung baby tu..
heheh, glamer jap kan.. :)

kakchik on December 23, 2009 at 12:18 PM said...

Assalamualaikum Ummi dan tahniah ya sebab ditemuduga. Itu semestinya kerana bisnes Ummi berjaya menembusi pasaran maya.
Semoga semakin mantap bisnesnya selepas ni.

zieha on December 26, 2009 at 3:43 PM said...

tahniah.!!..berkat usaha liana berniaga online berbaloi2..masuk paper tu kira bonus tu kembangkan sayap..hehehe..all the best:)

mama_umar on December 27, 2009 at 5:43 PM said...

wahh glemer youuu,tahniah tau,klu dah link masuk paper insyaAllah rmila customer pasni..heheh,kite pon rase semangat balik nk bsnes on9 nih

** atie + farid + aisyah ** on December 28, 2009 at 11:31 AM said...

wahhhhhh..glemer nye ummi husna ni...alhamdulillah... murah rezeki husna

Manjakusayang on December 28, 2009 at 3:17 PM said...

tq pada kawan2 semua... Ummi pun berharap agar kedai online ummi nie akan bertambah berkembang. Boleh jadi cam mybbystore... Doa-doakan lah yer kawan2 semua. Agar apa yang ummi rancang menjadi :) tq sekali lagi

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez