Thursday, January 1, 2009

:: Penutup 2008 - Welcome 2009 ::

Salam....

Malam tahun baru 2009, kami sekeluarga merajinkan diri pergi ke C4 di Tropikana yang baru dibuka! Balik je kerja, kemas2 terus pergi! Bukan nak cari apa, jalan2 je... Boring dok umah malam2 cam ni...hehehe.....

Ini ler 2 orang insan yang paling ummihusna sayang... Dua orang yang bawa banyak pengertian dalam hidup seorang ummie... Seronok dengan kelahiran permata hati kami... Memang tak dapat bayangkan ler... So, sesiapa yang lom kawin tu, cepat-cepat lah ye... hehehehe....

Malam ni, kami tak shopping apa pun. Ada ler beli sikit2. Lagipun masih banyak kedai yang belum di buka lagi! Tp, yang paling geram tu, ada 1 kedai kecil2 kat depan C4 tu ada jual tight! Dulu sebelum ummiehusna jual tight susahnya nak cari tight utk Husna. Dapat pun yang tak cantik! Agaknya ni lah penangan citer Ku milikmu...Ala yang kat TV3 tu! Lagi satu yang bestnya kami dapat tongkeng ayam free... Sebenarnya cam ni citenya! Ayah Husna suker makan tongkeng ayam. So...beli ler...Bila nak bayar tak leh scane.... So, dia gi ler ambil yg baru... Sampai kat kaunter, scane lagi...Tak boleh juga! Ummiehusna dah angin dah. Nak je cakap kat hubby tak yah ler beli... Dah tak larat ni! Di datang lagi... Dan kali ni tak boleh gak. Oleh sebab dah 2 kali ganti, dia kasi kami free je... hehehe.... Dia kata hadiah tok baby! Ada ke patut! Dah tentu le Husna tak de gigi! Cam ne nak makan tongkeng ayam!

0 kali peluk cium untuk Husna:

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez