Monday, October 5, 2009

::. Mesin JAhit .::

Salam...
Kawan2 tau tak kat mana nak cari mesin jahit yang murah?
Sebenarnya dah lama ummi nak cari benda nie....
Tp, sampai sekarang tak jumpa...
Ummi tak ler mampu nak beli yang mahal....huhuhu...
Lagi pun, ummi nak jahit yang asas jer...
Benda yang paling teringin nak menjahit....
Langsi rumah dan cadar tilam.... bestnya kalo ada mesin jahit!
Semalam.... ummi dengan ayah Husna berjalan ke Tesco dan Courts...
Tapi, tak ada harga yang murah pun!
Kalo takad mesin yang tak ada nama2 tu tp harga sampai RM 400 rugi ummi rasa...
Dulu, sebelum kawin... banyak ummi jumpa mesin yang under RM 200.00
Ada tu dalam RM 150.00... ok ler tu....
Huhuhu... siap tau yer... kat mana ada jual...
Kalo ada sesiapa yang tau... email ummi di manjakusayang@ymail.com atau tinggalkan note kat sini yer...





9 kali peluk cium untuk Husna:

Wan Anis Sorfina on October 5, 2009 at 9:31 PM said...

Kwn wan ada nk jual msin jait dia
ahadiayu.blogspot.com

Jiey^Mien on October 6, 2009 at 12:45 AM said...

ummi leh try tengok kat mudah.com..
ari tu jiey cam nampak kat sana..

Wan Anis Sorfina on October 6, 2009 at 3:00 AM said...

dekat wanitamelayu.com pun ada kot ~

Wan Anis Sorfina on October 6, 2009 at 8:13 AM said...

correction http://ahadiidayu.blogspot.com/

mama_umar on October 6, 2009 at 12:12 PM said...

saye respek btol org yg ade bakat menjahit nih,xper2,hrp2 nnt jmpe mesin yg sesuai k

ku tak sempurna on October 6, 2009 at 3:41 PM said...

beli yg 2nd hand pun ok gak... kat umah ni guna yg 2nd hand je... menten... :D

Nana on October 6, 2009 at 3:55 PM said...

kita fobia dengan mesin jahit dulu time tingkatan 3 jarum jahit tu penah patah masuk dalam jari sakit nye tuhan je yg tau.tros serik ngan mesin jahit

Liana on October 6, 2009 at 5:07 PM said...

Wan...
Kena tak ada pun blog nie...huhuhu

Jiey...
Takut nak beli kat mudah.com... BAnyak sangat org kena tipu... risau ler...

Mama Umar...
Ala...JAhit yg simple2 jer... JAnji jadi...heheh

KTS...
Kat mana ada jual yer?

Nana...
Cam ner boleh jadi gitu! JArum mesin tu memang sakit sikit kena... Buka sikit BANYAKKK....

Wan Anis Sorfina on October 8, 2009 at 1:43 PM said...

sori ler http://ahadiidayu.blogspot.com/

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez