Thursday, October 15, 2009

::. Teringan-ingat .::

Salam....
Hurmmm... Apa yer yang menganggu fikiran ummi sekarang?
Fikiran ummi memang ada yang difikirkan... Terlalu banyak!
Tp, yang lain tu biar ler rahsia... hehehe
Gini...tika ummi tulis nie... mata ummi masih lagi terbayang2 wajah budak kecil tu ler... Wajah siapa? Ermmm.... Tentuler wajah Husna...
Malam tadi ummi tinggal berdua dengan Husna.
Ayah dia ada hal dan balik lewat...
Husna pula, sejak semakin besar nie... nampak dia agak penakut!
Pantang dengar bunyi grill pintu orang sebelah ker... benda2 jatuh dr rumah atas ker... PAsti dia tutup muka! Bila tanya TAkut?...
Husna jawab... akut.... hehehe
Sudahnya semalam... sejak ayah dia keluar kol 7.40 sampai ler dia tido kol 10.00 tu baring jer sebelah ummi! Bila ada bunyi sikit jer... dia cepat2 rapatkan badan dia kat ummi! Pastu dia juga nak ummi pandang dia jer...
Bila ummi pusingkan badan jer... menangis dia! huhuhu...
Yang paling best tu... agaknya dia dah boring kot!
Dia panjat duduk kat atas perut ummi!
PAstu... dia gelelng2 kan kepala dan rapatkan muka dia kat muka ummi sambil cakap... baby...baby...baby... Ala... konongnya dia tengah agah-agah kan baby ler tu! hahahaha...
Dalam hati ummi... Husna nak adik ker? huhuhu....
Masa Husna buat cam tu kan... HAti ummi touching sesangat!
Rasa sayu sangat! Rasa kasihan dia tak ada kawan!
Tapi... huhuhu... apa boleh buat...



9 kali peluk cium untuk Husna:

Jiey^Mien on October 15, 2009 at 9:57 PM said...

Apa boleh buat??
Bukan byk ke yang boleh dibuat??
Hehehhe..
*evil grin*

zieha on October 15, 2009 at 9:59 PM said...

hehehe..rasanya mcm2 leh buat kan ummi...:P
harap2 husna dpt kawanlah nnti..tak lah husna ketakutan lagi:)

mama_umar on October 16, 2009 at 9:44 AM said...

ade time2 dtg takut budak2 nih,kite pon naik pelikkan? eh,liana..awak mng contest erryn duit raye tulah!congr8s!rezeki..

** atie + farid + aisyah ** on October 16, 2009 at 9:52 AM said...

kim...sian nye husna...takut2....ape lg....husna dh mintak adik...tunaikan la...skang ni aisyah pun asik ckp nak adik jek.....

cintaKusayangMu on October 16, 2009 at 9:59 AM said...

husna dh besar tu kak..pe lg..leh la tmbh lg...

Liana on October 16, 2009 at 2:03 PM said...

Jiey...
Apa tu? tak paham...hahahaha

Kak Zieha
hahahaha... InsyaAllah... Tunggu Firas dapat kawan dulu ler...

Mama Umar...
Tu ler... Nak buat cam ner... Budak2 nie boleh nampak apa yg kita tak nampak! hehehe... tq, duit raya Husna tu...

Liana on October 16, 2009 at 2:04 PM said...

Atie...
Aisya pun minta adik ker? huhuhu... Tunggu jer berita baik nanti2 yer... InsyaAllah...

Qis...
hehehe... Dah besar yer? Tunggu yer..

rosmona on October 20, 2009 at 12:56 AM said...

husna nk adik??
jeng.. jeng..jeng..

cepat ummi.. sekarang la kena lipatgandakan usaha..

Liana on October 20, 2009 at 9:59 AM said...

Mona...
hehehe...InsyaAllah... Tunggu yer... :)

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez