Tuesday, January 19, 2010

::< Dugaan LAgi >::

Salam...
Dugaan datang menimpa-nimpa sejak tahun 2010 nie...
Walau apapun...ummi terima dengan redha...
Setiap ujian yang dia beri tu ada hikmahnya...
Dan setiap dugaan tu, tanyanya DIA menyayangi hambaNYA... InsyaAllah...
Sejak hari ahad...ummi dah mula sakit mata!
Bermula dengan mata sebelah kanan.
Memang bengkak kelopak mata tu!
Pastu bawah mata pulak.... merah menyala...
Ummi dah agak dah mesti dapat MC lagi...
So, pagi tu... ummi gi opis dulu sblm gi kerja.
Maklum ler... takut nanti bos kata apa lak!
Coz, last week ummi baru jer MC 2 hari kan....
Tu yang risau nak MC lagi!
Bila gi klinik... doktor kata kena MC 2 hari.... Dalam hati ummi yahooooo....
So, ummi siap2 kan kerja yg urgent! dan balik rumah....
So, ummi akan masuk balik kerja esok....
Harap2 org tua tu bayar lah duit gi medical ummi!
Takut gak dia tak nak bayar coz... cost semua sekali RM190.00 huhuhu



5 kali peluk cium untuk Husna:

Ayu Jaffar on January 19, 2010 at 10:42 AM said...

RM190 hu huh byk tu!

sabar ekk kim! suka lah dak kecik tu ummi dia tak keje...

** atie + farid + aisyah ** on January 19, 2010 at 11:47 AM said...

mak ai....rm190...mahalnye...

hope cepat baik ye

Manjakusayang on January 19, 2010 at 12:14 PM said...

Kak Ayu...
Iyer total 3x gi klinik... RM 190. Tu pusing kepala tu! huhuhu
Hehehe...dia suka jer...dah tido dah..penat main!

Atie...
3 klinik tu! Last week masa ankle injured tu 2x dah 100++ pastu semalam sakit mata RM 35 jer...
tq yer...

kakchik on January 19, 2010 at 11:11 PM said...

assalamualaikum ummi.
maafkan kakchik tak dtg awal2 ziarah ummi tak sihat.
kakchik harap by the time i write this, your sakit mata dah sembuh.
bawa bersabar ya ummi. kita akan sentiasa diuji dan kita tidak pernah menjangkakannya.

mama_umar on January 22, 2010 at 5:46 PM said...

sabar kimm, u r strong!!hehehe

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez