Thursday, July 30, 2009

:: Mama Aqis GiveAway - My Cute Lil Princess .::

Salam
Ummi saje jer...nak try luck Husna...hehehe....
Walaupun orang kata Husna tak comel ker... Husna tetap My Cute Lil Princess!
Menang kalah...Ummi tak kisah...
Jika memang...apapun hadiahnya...Ummi terima dengan hati terbuka :)
Dengan baik hatinya Mama Aqis telah menjadi penganjur.
So...mari kita terjah blog Mama Aqis untuk join GiveAway ini.
Tak ada ruginya....
Tak payah keluar modal pun....hehehehe....
Syarat2 teramat ler mudah :


1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2....
2. Contest ni terbuka untuk semua Baby Girls yang berumur dari 1 bulan sehingga ke 1 Bulan hingga 2 tahun saje....( yang lahir tahun 2007 & 2009 je) lelaki dan perempuan.

3. Uplod hanya 1 keping gambar sahaja yer...
4. Jawab soalan mudah :

a) Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??
b) Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish? (soalan ini direka bagi menguji peserta sejauh mana dia tau pasal blog mama_aqish ni)


Ini ler gambar My Cute Lil Princess...




Nama : Wan Nur Husna

Umur : 1 Tahun 4 Bulan

Tarikh Lahir : 18/03/2008



Soalan Pertama :

Husna Layak untuk di nobatkan sebagai My Cute Lil Princess kerana...Sememangnya Husna seorang yang sangat cute dan comel. Di serikan lagi, 2 lesung pipit yang dalam...dan senyuman yang menawan yang pastinya akan menarik perhatian sesiapa yang melihat.




Soalan Ke-2 :

Secara jujurnya...Ummi bukan ler pengikut setia Mama Aqis. Ummi baru jer masuk blog Mama Aqis minggu lalu rasanya.... Itupun melalui 1 blog kawan Ummi. Bila baca punya baca...Ummi buat kesimpulan (hehehe...maaf yer kalo kesimpulan ummi nie tak menepati) Mama Aqis nie seorang yang pemurah... Baik hati...Tak kedekut ilmu.... Ini bukan N3 minta belas kasihan yer... Ini dari kaca mata ummi sebagai pemerhati. Ummi joint GiveAway nie...Just nak meriahkan jer...
Ok, apa kata korang joint Giveayaw ini...
Jom ramai...ramai....
















5 kali peluk cium untuk Husna:

mama_umar on July 21, 2009 at 10:02 AM said...

gudluck husna! husna mmg kiut bile senyum camtuu

Mamamanja on July 22, 2009 at 4:16 PM said...

gud luck weh

mummy teha on July 28, 2009 at 10:59 PM said...

gudluck husnaaa!!!
mmg comeyyyyyyyy!!
muahhh!!

Liana on July 29, 2009 at 12:12 PM said...

Mama umar, tq yer...
Mama manja, tq juga
Mummy teha, tq yer...hehehe...comel yer?

zureen @ mama on July 31, 2009 at 8:38 AM said...

Comelnya..mamanya mesti cute gak ni..

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez