Wednesday, July 29, 2009

::. O... Gaji beso, keja tak buat! .::

Salam...
Ummi tengah emo sangat nie...
Mentang-mentang ler tu anak dia!
Bagi gaji beso! Tp, buat keje tak juga!
Semua kerja terletak atas bahu ummi!
Seminggu tetap 2 hari tak masuk, coz ada kelas!
Datang kerja lambat!
O... mentang-mentang ler ni compeny bapak ko!
Ko dapat lebih yer...
Ummi yang dah 3 tahun ++ gaji baru sekali naik!
Itu pun merayu kat bos macam pengemis!
Bila ler nak dapat kerja lain nie....
mohon jer...intw tak juga!
Memang kroni ler!
Benci!!!!!!!


5 kali peluk cium untuk Husna:

ibu addin dan nasa on July 29, 2009 at 3:07 PM said...

sabor ye...jangan merungut. Nanti hilang berkat rezeki tu tadi. Doa banyak2 dengan yang Maha Besar. Doakan semoga orang ini sentiasa mendapat taufik dan hidayahNya.

Liana on July 29, 2009 at 3:58 PM said...

hehehe...tq

Nana on July 30, 2009 at 11:45 AM said...

saba je la kimm
kita kat sini pun sama..menantu kepada empunye company suka2 ati dia je..nak cuti xde nye nk isi2 leave form dulu main cuti je..

pastu klw lunch hour tu suka2 ati je masuk lambat.

mama_umar on July 31, 2009 at 10:00 AM said...

sabo ye kimm, mmg cenggitule klu dah bapak die punye kompeni,hehehe

Liana on July 31, 2009 at 11:28 AM said...

nama, mama umar... tu ler... sabar jer lah... Bila dah tak sabar nanti...ku say...bye..bye dan good bye... hahahaha...suka hati ku...

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez