Friday, February 20, 2009

:: Jawab Tag Dari kak Laili

Salam,

Ermmmmm.... Hari ni sesi menjawab.... Ini first time ummi dapat benda nie... hehehe... Almaklum ler...Orang tak glamor.... Time kasih banyak-banyak kat kak laili yang sudi memberi Tag nie... Lambat sungguh ummi nak menjawab... Coz, kena ada masa yang betul2 baru boleh buat nie... Hehehe... Cam soalan pekse la pulak!


1. Do you think u're hot?

Hot? Oooooo....Masa kat sekolah mungkin. Sekarang, tak de lah....

2. Upload your fav picture of u



3. Why do u like that picture?
Sebab, Buka senang nak tengok si kecil Husna ketawa cam tu.... Rasa tenang jer bila tengok Pic nie... Lagi pun...Ini ler oang yang membakar semangat ummi. Intan payung, buah hati, ulam jantung....

4. When was the last time u ate pizza?
Pizza? Huhuhuhu.... Rasanya sangat lama tak makan. Last year dekat TESCO Mutiara Damansara. Lupa pulak tarikh.

5. The last song u listen to?
Alamak! Lupa ler tajuk dia. Pagi tadi 20/02/09 dalam Malaysia Hari ini.

6. What are u doing right now beside this?
Hehehe... Ni waktu office hour.... So, ummi tengah mengulor untuk siapkan Tag nie.... Bos ada kat bilik dia! So, tak nampak ler apa ummi buat... Maaf yer bos. Keje dah siap! Malas nak buat yang lain... hehehe

7. What name u prefer beside yours?
My Little Princess Husna and ayah Husna (Wan Muhammad Idzuan)

People to tag:
* Afne
* Atie

8. Who is no. 1?
Kak Tini, ummi kenal melalui PCM. Ummi suka masuk Forum kat sana. Di sini ler bermulanya bibit2 perkenalan dengan Kak Tini. Lagipun Mujahid dengan Husna sama...

9. No 3 is having relationship with?
Hehehe.... Susahnya nak citer... Coz, kak Erryn pun kenal kat PCM. Suka tengok dan baca komen kak Erryn. Antara warga PCM yang pertama ummi jumpa... Yang lain jangan marah yer...

10.Say something about no 5
Mummy Qis... Baru lepas dapat twins baby... Baby boy dua2... Suka cara Mummy Qis yang hapi good lucky dan kalau nak tau Mummy Qis ni bakal doktor gigi... Mula kenal mummy Qis masa dia post cite tentang hasil kerja dia buat gigi palsu kat PCM juga... hehehe...

11. How about no 4
Juga kenal melalui PCM... Paling ummi terkejut, coz baru jer tau... MIL dia cina... suka sangat baca cite dia masa tahun baru cina tu... hehehe....

12. and no. 2
Afne, ummi suka kawan dengan Afne. Tak lokek ilmu. Suka tengok Hana yang comel dan mata bulat tu. Afne tengak peknen 3 bulan...
Ok.... Sekian sahaja Tag dari kak Laili
Pada puan-puan yang di Tag...jangan marah yer...
Sila lah jawab....

7 kali peluk cium untuk Husna:

eryn@mama tisya on February 24, 2009 at 10:05 AM said...

akak kena tag...ehheheh
akk ni tk suka kena tag
anyway thanks la cz nama akk termsk dlm tag anda...hehehehe

yeke akk org pertama kwn pcm yg kim jumpa...bangga jp..sure yg lain jeles tu...ehhehehehe

Liana on February 24, 2009 at 11:25 AM said...

Sila jawab yer...
Iyer...akak antara orang pertama... Yg kita jumpa kat station 21 tu...dgn kak Ratu... hehehe....

afne said...

dh jwb.. jenuh gak menaip nih

Anne Zain on February 25, 2009 at 4:15 PM said...

mmg comel husna....
geram je tgk pp dier tuh...rase nak cubit..ehehe
nway..salam kenal yer...
free2 tu singgah la my blog..

Liana on February 26, 2009 at 8:38 AM said...

Afne,
Tq yer sudi menaip panjang2 hehehe

Anne Zain,
Tq datang melawat blog saya... InsyaAllah saya akan jalan2 gi blog Anne pula ya...

rosmona on February 28, 2009 at 1:13 PM said...

bahagianyer tgk husna tgh ketawa mcm tu..sgt chuumeeelll...

leily's on March 2, 2009 at 11:06 AM said...

salam liana..
heheheh, de mention nama kite..
gelama i u....
pepon, mekasih bebanyak dh bereskan task tu..

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez