Monday, November 23, 2009

::. Di Hujung Minggu .::

Salam...
Lama beno ayah Husna tak bawa kami berjalan...
2 Minggu tu! huhuhuhu
2 minggu tu, dok ler terkurung kami berdua...
Ada ler ummi bawa Husna gi IKEA!
Tapi almaklum, ummi ni buta jalan! Dan takut sesat!
So, sabtu & Ahad lepas... Ayah curi2 masa utk bermesra dengan anak dan isterinya!
HAri Sabtu, Ayah just bawa ronda2 dan makan2 jer...
Itu pun sebelum 6.30 kami dah balik dah...
HAri Ahad pula, pagi ayah kerja.
Ayah settle kan mana2 yang tak settle dan dalam 2.30ptg ayah balik.
Ambil ummi dan Husna!
Yahoooooo... Kami nak gi kenduri!
Kami gi kenduri kat Jalan GAsing... Dekat dengan Pantai Dalam...
Ops! 1 nak beritau....
Lama ummi tak masuk ke PAntai Dalam & Kerinchi!
Sekali masuk...mak.... dah jadi bandar dah!
Dah banyak opis kat sana!
Untung ler siapa yang ada beli rumah kat sana...
Memang permintaan tinggu tu!
Studen dan orang bekerja!
Paling best, dah ada Carfour! Tp, hanya pasar jer lah....
Bangga ler kejap... coz 5 tahun ummi dok kat Kerinchi tu! hehehehe
Ok, balik pada cerita kenduri kami tadi!
Sebenarnya kenduri ini adik kepada suami kawan ayah!
Sampai sana kol 3.30ptg! Antara orang2 yg terakhir...
Sib baik ada makanan lagi! hehehehe
Tp, tak de lah bergambo dengan pengantin!
Pengantin tengah sibuk bergambo dan menyanti!
Ha...ummi jumpa Black! Ala...program realiti tu!
Apa kebenda ler nama program tu yer!
JAngan tanya gambo...memang malas nak bergambo dengan artis nie...
Balik tu kami singgah ke One Utama!
Just window shopping jer... Tak beli apa pun.
Gi tengok ikan2 kat sana! Besar2 ikan dia...hehehehe
Pastu dekat taman 1U tu ada pertandingan haiwan peliharaan...
Kami pun pergi ler sana!
Masa pergi tu dah nak tutup!
So, yang ada cuma anjing2 jer...
Husna suka tengok anjing2 nie...
Siap nak kejar lagi... (His...tak boleh sayang...)
Itu ajer lah aktiviti kami minggu lepas....



1 kali peluk cium untuk Husna:

mama_umar on November 25, 2009 at 9:27 AM said...

alaa..nk tgk gamboo..heheheh

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez