Wednesday, March 3, 2010

::< First Time.... >::


Salam...
Ini pun gambar lama... hehehe
Ini gambar masa nak balik Johor hari tu!
Kan kami sekeluarga balik Johor naik bas...
So, tempat paling selamat untuk ayah parking kereta kat PWTC!
So, ayah berhentikan ummi dan Husna kat station STAR...
wa...ini pertama kali Husna naik STAR!


Budak yang tengah tunggu STAR sampai dengan "acop" dia!

 
Budak ni takut2 sebarnya... Terutama bila train kat sebelah tu berhenti!

 

Layan ketakutan naik train sambil pegang "acop" dengan erat! Dia takut spongebox tu jatuh benarnya... Mybe gayat kot! hehehe

 
 Tengok tu... Mata tu tak habis2 pandang orang...

 
 Bila train berhenti... bergini ler wajah Husna...
Tp, bila dah sampai kat Station Plaza Rakyat...budak ni tak nak turun!
Tak puas naik train...
Dah ler menangis... Tp, tak dapat ler ummi nak ambil gambar dia coz, takut dia berlari ke train pulak!
Apapun...InsyaAllah...nanti ummi bawa husna naik train lagi yer...



6 kali peluk cium untuk Husna:

SyaNa on March 3, 2010 at 11:47 AM said...

alahaiii kakak suke naik tren ye
mmg nmpk muke dia cuak kan
pegang acop sket pny kuat
hehee comel

kakchik on March 3, 2010 at 1:35 PM said...

salam ummi.
sekali-sekala bagus juga bina pengalaman anak menaiki kenderaan awam. boleh mendidik sambil membina pengalaman.

Manjakusayang on March 3, 2010 at 2:57 PM said...

Syana...
Tu ler...pada hal dia kalo nampak trai tu... penya ler menjerit! sekali bila bawa naik...huhuhu...takut ler pulak!

Manjakusayang on March 3, 2010 at 2:58 PM said...

Wa'alaikum salam Kak Chik

Betul tu, sekurang-kurangnya dapat ler bermesra dan jumpa orang ramai sket.

Ina Hashim on March 4, 2010 at 12:33 PM said...

salam ukhwah

jom borong CD utk Husna kat blog akak ye..tgh promosi jualan murah

Nana on March 5, 2010 at 5:02 PM said...

hehee 1st time naik train ek?damia 1st time dulu yak sabar2 tunjuk train ckp nak naik....

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez