Monday, March 8, 2010

::< 2 Tahun Lepas >::

Salam...
Mengimbau kenangan lalu....
Sejak seminggu yang lepas... ummi rasa tak menentu.
Gelisah... tak menentu arah...
Hari ini 8 hari bulan...
2 tahun lepas...ketika ini ummi sedang sarat...
Dan ketika ini juga pilihan raya ke-12 sedang berlangsung...
Ummi tak gi pun mengundi...hehehe...coz kena mengundi di Johor.
Dah ler tengah sarat...so...ummi tenagkan fikirn di PD....
hahahaha...gi PD boleh... gi mengundi tak boleh yer...hahaha
2 hari ummi dok sana tau...
Paling best mandi laut lagi... dengan perutnya...
Husna pulak masa tu...memang tengah aktif, bila masuk dalam air...lagi ler dia aktif...
Cam tau2 jer dia kan...
Peristiwa paling ummi tak lupakan...masa genab 9 bulan nie...
Ummi jatuh terduduk dalam bilik air!
Ummi jatuh dr ketinggian lebih kurang 30cm!
Nasib baik tak ada apa2... Kalo tak mesti Husna lahir kat N9 kan...hehehehe
Ok, ler saje nak kenang2 cerita lama...
Dulu tak ada blog2 nie...
Gambar masa peknen?
Usah ditanya... Sepanjang ummi mengandung tu...
Rasanya tak sampai 10 keping gambar ummi tengah mengandung!
Rugi dan terkilang sesangat tau!

3 kali peluk cium untuk Husna:

mama_umar on March 8, 2010 at 11:43 PM said...

ya Allah kimm,seb baek xde ape2 kan mase jatuh tu,dahla tgh sarat bebenor,samelah kite..time preknen xbyk gambo ponn,hehehe

rosmona on March 9, 2010 at 5:30 AM said...

ummi.. saya pon penah nk terjatuh gak waktu peknen.. tp Allah tu syg bb yg ade dlm perot tu.. tatau mcmane leh selamat..next time hati2 k..

ni umur husna dh beranjak ke angka 2.. kejap je kan..

tak buat besday party ker?doa selamat ker..?

Manjakusayang on March 9, 2010 at 9:23 AM said...

Zt... tu ler...bila pikir2 balik, memang ngeri... Dan bersyukur sangat coz diberi peluang untuk hidup :) hehehe...sama ler kita yer...

Mona...
Tu ler... Allah tu maha berkuasa... Hanya DIA yg maha mengetahui segala yang dijadikan... InsyaAllah... Jika diberi peluang mengandung lagi... ummi akan berhati2.

Tu ler, rasanya buat kenduri doa selamat jer... Sambut birthday kecil2 jer antara kami bertiga jer...hehehe

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez