Friday, August 7, 2009

::. Ummi Tau .::

Salam.... N3 nie ummi buat sewaktu hati ummi sedih sangat! Ummi tau, ummi kena tabah menghadapi sebarang rintangan! Tp, pagi nie... dan pagi2 sejak 2 minggu lepas...ummi memang mempunyai jiwa yg kacau! Jika sesiapa ada baca N3 ummi tentang gaji beso, nie mesti tau kenapa ummi cam nie... Sekali lagi ummi minta jangan ler cakap ummi merunggut nanti tak berkat rezeki yg kita dapat! Sakit, dan pedih hati orang yg baca tau! Pagi nie ummi memang tersangat ler down! Orang call tanya passport dia orang dah siap ke belum! Bila nak cek jer... Tetiba, tengok bos kunci peti tempat letak pasport! pada hal...sejak setahun yg lalu...laci tu memang tak berkunci! Memang ummi boleh cek siapa punya dah siap, siapa pun belum siap lagi... Sampai orang marah2 ummi, coz tak tahu barang dia orang dah siap ke belum! Sampai pernah orang cakap u mesti bertanggungjawab sikit lah... Nak tanggungjawab macam mana lagi? Bila barang siap jer.. bos tak info kat ummi! Simpan diam2 pastu terus simpan dalam laci tu! Ada gak costomer cakap u ni degil! I kata bagi, bagi ler... Macam mana ummi nak beri! Kata siapa yg ummi perlu dengar! Bos? Customer? Ummi rasa tak sanggup ler.... Pada pengomen di FB ummi tu... Time kasih beri ummi cadangan minta buat penyelidikan untuk majukan bizz ummi! Tp, minta maaf....pagi ini ummi memang betul2 tengah geram! Sebab itu ummi tepek dan copy Fb tu kat sini! Minta maaf. Ummi tau, u cuma beri cadangan....... dan u tak tau situasi sebenar...



7 kali peluk cium untuk Husna:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ on August 7, 2009 at 10:46 AM said...

sabar la..
mungkin miss communication je tu..

Liana on August 7, 2009 at 11:35 AM said...

Yana.... :)

Jiey^Mien on August 7, 2009 at 1:42 PM said...

Perit jugak..
Sabar yea dear.. =)

ku tak sempurna on August 7, 2009 at 3:24 PM said...

sabar ummi...
kdg2 org tak faham, tu yg org ckp macam2... mmg susah nak fahamkan semua org...

Ayu Jaffar on August 8, 2009 at 10:42 AM said...

kimmi,

sabar ye..kadang nie diaorg tak penah nk hargai apa yg kta buat... bila dh blah baru tau... menci dgn boss yg mcm nie

mama_umar on August 10, 2009 at 10:30 AM said...

liana, byk2 sabar k..kdg ade baiknye kite fikirkan ttg kite dulu..i mean, manela tau kot2 nk concerntrate 2 ur bsnes , kije sendiri ke, kami doa yg terbaik utk ummi :)

Liana on August 10, 2009 at 1:45 PM said...

Jiey,
Memang perit. sedang belajar untuk jadi penyabar...


Ku tak sempurna,
tu ler... macam2 rencah dunia :)

Kak ayau, betul tu! Tak per... kimmi akan berusaha cari kerja lain!

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez