Wednesday, February 3, 2010

::< Genting >::


Salam semua...
Saje jer ummi letak gambo tu di atas....
1/2 kan birthday ummi...
Sebenarnya kami tak merancang pun nak gi mana2...
So... bangun pagi tu...cam biasa jer lah...
Lepas siap sarapan... dan golek2 sekeluarga...
Ayah Husna goggle2 entah apatah...
tetipa jumpa link genting...
Genting bagi tiket free untuk yang sambut birthday!
Bincang2... kami pergi genting kol 12.15 dari rumah...
Perjalanan dalam 1 jam lah dari rumah...

Ops! Mesti ada yang kata sambut birthday kat genting jer?
huhuhu... itu yang kami mampu...
Nak gi restoran mewah ker... Makan yang mahal2 ker...
Buat sementara nie kena stop dulu!
Tumpu pada MATLAMAT.... hehehehe

Sampai kat genting...beli tiket 1 lagi untuk ayah Husna...
Kebetulan lagi...
Ayah Husna ada kad ahli...
Dapat lagi diskaun RM 11.00
Harga biasa RM 38 tp, kerana ahli dapat RM 27 sahaja!
Dah murah kan? Ummi free jer...
Semua boleh main kat outdoor tu!



Ni masa dah nak balik dah...
Giler kita orang nie...
BAlik kol 9++ ko...
Tak ingat esoknya kerja...
Apa yang penting! Hepi...hepi...


Tengok tu...anak dara ummi...
Huis! Leka beno dia!
Siap tunjuk nak gi sini...sini...
Siap muncung2 bagai! hehehe


Birthday Girl dengan anak Yang disayangi...
Birthday girl? hahaha...
I'm 30 now...
huhuhu... mak cik2 ler nie...
huhuhu....
Tak per... umur tu just angka jer kan...
Yang penting hati kita... hahahaha

Anak dara yang sibuk nak bagi ikan makan!
Teruja tengok ikan yang besar2 dan lapo2...
Tp, itu budak takut bila nak bagi kaki dia kat ikan!
Ok, itu ajer laporan di Genting...

13 kali peluk cium untuk Husna:

rosmona on February 3, 2010 at 2:05 PM said...

happy besday ummi..

-semuga dikurniakan kesihatan yg baik..
- rezeki yang melimpah ruah
-bahagian di samping insan terchenta..

amin..

Manjakusayang on February 3, 2010 at 2:23 PM said...

Amin...

Tq yer Mona...

SyaNa on February 3, 2010 at 2:33 PM said...

hepi belated bday kimmi :)
nnt aku belanja mkn nasi ayam bangsar ye

mama tisya on February 3, 2010 at 2:33 PM said...

sronok husna sefamily jln2 genting ye..anyway happy belated busday kim...mn gmbr2 lg

Nana on February 3, 2010 at 4:33 PM said...

rilek je husna pkai bj lengan pendek xsejuk ke?

Manjakusayang on February 3, 2010 at 5:03 PM said...

Syana... Tq yer... hehehe... InsyaAllah, kalo kita panjang umur dan masih di sini...

Tq kak erryn...
Malas nak masukkan semua... hehehe


Nana... Husna nie jenis tak tau sejuk! Lagi pun masa pergi tu tak delah sejuk sangat!

Jiey^Mien on February 3, 2010 at 6:16 PM said...

hepi belated befday!
=)

zureen @ mama on February 4, 2010 at 9:40 AM said...

Dah lama family zureen tak ke Genting sbb takut dengan jalan yg seperti ular kena palu itu..

Happy belated besday

Manjakusayang on February 4, 2010 at 10:39 AM said...

Jiey...

Tq dear..


Zureen...
hehehe... tp, jalan genting lebih ok dari cameron. Tq dear...

mama_umar on February 4, 2010 at 9:21 PM said...

seronoknye..kdg2 jalan tanpa plan ni lebih enjoyyy

Ayu Jaffar on February 10, 2010 at 4:51 PM said...

hepi belated birthday kimmi :p

best ape pgi genting!husna cute je tocang rambut cammtu...

Manjakusayang on February 12, 2010 at 1:03 AM said...

Zety...

Iyer..kalo tak plan memang seronok. Coz, kita tak mengharap sesuatu.

Manjakusayang on February 12, 2010 at 1:04 AM said...

Kak Ayu...

Tq yer...
Husna tu kena paksa baru nak toncang...
Kalo tak menangis bagai di pukul dia kalo nak ikat rambut!

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez