Wednesday, February 24, 2010

::< FB oh FB >::

Salam...
Siapa tak kenal Facebook? Cuba angkat tangan!
hehehe... Ummi percaya ramai yang tau siapa tu facebook kan?
Secara jujurnya ummi nie tak ler tau sangat FB sebelum nie...
Biala suami kesayangan register FB utk kedai ummi berjinak2 dengan FB.
Selain buat kerja2 biasa untuk kedai...
Ummi gak suka letak status2 yang bukan dan perasaan yang bukan2.. hehehe
Selain tu... ummi expert gak ler dengan game2 kat FB nie...
Setakat ni... baru 3 jer game yang ummi main dengan penuh aktif!
Apa dia? hehehe...
Pertama mesti ler FV, lepas tu Burn Bunny dan last sekali Country Life...
Ada gak cuba2 yang lain... Tak sempat ler...
Yang 3 nie pun tak menang tangan...hahahaha
Tujuan utama ummi tulis nie...benarnya...
*
*
*
*
*
*
*
*
Ummi rasa bersyukur sesangat bila aktif ber"FB"
Coz, ummi dapat jumpa balik kawan2 sekolah ummi.
Ini termasuklah kawan2 ummi masa sekolah rendah dan menegah!
Lama ummi cari mereka... Tp, tak jumpa.
Walaupun kami sekampung tapi lepas habis sekolah kami memang tak berhubung!
Coz, masing2 dah merantau dan ada tanggungjawab masing2.
Sekarang ni... ummi sedang tunggu kawan2 ummi nie accept ummi sebagai friends dia orang kat FB... Oh... Gembiranya hati ummi...
Tq FB... bersyukur sangat2 padaMU ya ALLAH...





4 kali peluk cium untuk Husna:

Afne on February 24, 2010 at 9:43 AM said...

errmmm.. facebook tu apa erkk????

hahahhaaaaaaaaaaa seriously afne tak reti main game. cuma tau godek cari kekawan lama je hehe

Manjakusayang on February 24, 2010 at 10:54 AM said...

Afne...

hehehe... Iyer lah... percaya Afne tak kenal FB! :) kalo tak tau main game jangan mulakan! Nanti leka dan terlupa kejap kat double H... hahaha

Nana on February 25, 2010 at 10:53 AM said...

sebab fb la kita dah jumpe bole kata semua budak2 kelas darjah 6 sangat seronok!

Blogger75 on February 25, 2010 at 12:04 PM said...

Facebook membolehkan kawan yang tak kenal jadi kenal.Orang tak minat game jadi minat.Dan yang tak biasa berniaga jadi pandai niaga obline.Cuma time chat tu kadang-kadang boleh melekakan mereka yang tidak dapat mengawal diri.

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez