Saturday, February 13, 2010

::< Mandi Ayah... >::

Salam...

Husna dah nak 2 tahun...
Kejap jer masa berlalu kan...
Sekarang ni... manja...manja... sangat anak ummi nie...
Kena sikit, tegur sikit...dada tu dah berombak2 nak nangis...
Bila dah beromabak dada tu...
Kalo tak pujuk...mulalah nangis.
Atau pun tak senyum kat dia mula lah...
Sejak akhir-akhir nie...
Ummi rasa dah 2-3 minggu gak ler...
Husna suka beno mandi dengan ayah dia...
Bila suruh mandi jer...
mesti dia cakap...
"mandi ayah"...
Kalo ayah dia buat2 tak tau...mula lah dia meraung2!
Ayah dia pula suka menyakat dia...
Ayah dia cakap...Mandi dengan ummi yer...
Dengan mata dia tu dia jeling sambil cakap...
"mandi ayah...mandi ayah...."
Ummi tengok gak...apa yang bestnya tu...
Tak ada apa pun...
Cuma ayah dia rajin melayan...... huhuhu
Sampai kalo ummi nak mandikan dia cakap...
ole!..ole... (tak boleh!)
anak..anak...


6 kali peluk cium untuk Husna:

zieha on February 13, 2010 at 7:50 PM said...

hehehe..kasi chan la husna nak bermanja gan ayah plak:P

Ayu Jaffar on February 17, 2010 at 4:29 PM said...

anak ayah ye...

ayahnya rajin melayan la tu..kita mana sempatnya, byk lg keje lain nak buat kan kimmi :p

::Leily | Ummi Alya Husna:: on February 17, 2010 at 4:56 PM said...

salam Liana..
hihihi, manja yer.. kena bagi adik la tu.. ;p.baru berdikari sket. amacam, berani???
alya lak suke mandi ngan saya psl die suke main simbah2 + nak siram saya.. sejukkk eee.., salu kena sound psl bising² dlm bilik air... :D

mama_umar on February 17, 2010 at 9:49 PM said...

klu zt la kimm,sgt2 suke klu umar nk mandi dgn papa die,hahaha,umar lak ikut mood,kdg dgn zt kdg nk papa..budak2 kan..layan kan ajee

Manjakusayang on February 19, 2010 at 1:53 PM said...

Kak Zieha...
Memang anak ayah dia nie... Muka pun seiras dengan ayah dia!

Kak Ayu...
Husna memang anak ayah... huhuhu
Tu lah ayah dia rajin melayan. Kalo mandi dengan kimm...alamat 10 min dah siap... hehehe... Banyak benda lagi nak buat kan...

Manjakusayang on February 19, 2010 at 1:57 PM said...

Kak Leily...
hehehe...tu ler my Husna pun suka simbah2 air. Tu yang malas tu! Coz, basah nanti...hehehe... sama ler sy pun selalu sound 2 beranak ni bising2 dalam bilik air!

Zt...
hehehe...Husna memang kalo boleh tak nak langsung mandi dengan kim! Kalo boleh semua ayah! Bagus...anak ummi nie... hehehe

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez