Thursday, June 4, 2009

::. Father's Day Contest .::


Salam...
Ni first contest yang ummi joint.
Sebelum nie ada gak nak joint!
Last2 minit terlupa pulak! hahaha....


Contest nie dianjurkan oleh : MamaTisya
Sila ler joint sesiapa yang nak joint tu yer....



Nama Ayah : Wan Muhammad Idzuan
Nama Anak : Wan Nur Husna
Umur : 1 Tahun 3 Bulan
Kenapa pilih gambar nie :


Sebenarnya gambar nie di ambil last year lagi... Ummi ambil gambar nie spontan jer... Masa tu tengah tunggu lif. Bila tengok si anak dan si ayah bergurau dengan girangnya....huhuhu...tersentuh naluri keibuan ummi. Rasa masa nak menangis jer...tang tu gak! Kerana ikatan kasih sayang anak dah ayah!



Masa ni juga...Husna tengah main embun. Nie kat Genting kan! Memang masa tu...berdiri jer kat tepi tingkap tu.... terasa sejuk dan rasa cam hujan jer! Tu yang Husna gelak sakan tu bila ayah dia agah2 dia tu!


Celebrate...Benonya...Ummi dah rancang nak celebrate! shut....Diam-diam...Ayah Husna tak tahu tau! Saje nak wat kejutan! Cadangan nak sambut di .....hehehe... Masih lagi dalam pertimbangan! Coz, ada banyak pilihan. Dan semua pilihan tu...memang ku suuuuuukaaaaaaaaaaa....sangat! Tp, kena dapat lesen dari ayah Husna gak! Tu yang tengah pikir 10x nie! huhuhu





Ok....KAwan2 semua jangan lupa yer... Joint. Sila ler gi jalan ke blog MamaTisya . Mana ler tau...kot...kot ada rezeki anak kawan2...Kita meriahkan lagi pertandingan ini.....Menang kalah...Adat pertandingan!




2 kali peluk cium untuk Husna:

Nana on June 4, 2009 at 6:13 PM said...

good luck husna...
comei jerk gambo ni..

Jiey^Mien on June 4, 2009 at 6:47 PM said...

Sweetnya gamba nih.. suka tgk!!

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez