Tuesday, June 23, 2009

::. My First Blog Giveaway .::

Salam...
Hai kawan2 tengok apa yang ummi jumpa...
hehehe....
Saje jalan2 tadi...jumpa blog ini
Jika nak dapat barang2 di bawah mari ler joint!
Ummi memang suka kalo homemade nie...
kreatip! hehehe
Bagaimana menyertai?
Sungguh mudah!
  • Korang cuma perlu, tinggalkan komen kat N3 dia
  • Pastu...Buat 1 N3 pasal hal ni kat blog korang. Tak kira ler...blog ker...apa ker...janji ada N3 pasal nie... Jangan lupa, copy link N3 tersebut yer...
  • Coppy banner and paste kat blog korang.

Ha...kan senang ummi kata!

Kalau ler Husna dapat nie...Suka sangat2 ler ummi...

Mari jenguk apa hadia dia!

*

*

*


Ha....cantik kan....
Apa lagi...jom ler sertai....







6 kali peluk cium untuk Husna:

Nana on June 23, 2009 at 8:16 PM said...

wah..contest.heheh..good luck...

Jiey^Mien on June 23, 2009 at 9:08 PM said...

comel.. comel.. tapi, cam tak sesuai utk ian tuh.. takleh masuk la.. (macam confirm menang jer..):P

zieha on June 23, 2009 at 10:26 PM said...

liana suka hand made yerkk..k.zieha nk masuk gak arrr:)

Liana on June 24, 2009 at 9:33 AM said...

Nana,
Mari ler masuk.
Bukan contest, tp tuan rumah tu saje2 nak bagi...hehehe

Jiey,
hehehe... Ian tak boleh pakai. Tp, adik Ian boleh...hahahaha

Kak Zieha,
Jom masuk ramai...

mama_umar on June 24, 2009 at 11:15 AM said...

kimm, dlm bungkusan cantek2 tu makanan ye? yumm..yumm

Liana on June 24, 2009 at 5:25 PM said...

mama Umar,
Bukan...tu sepet rambut. hehehe

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez