Monday, May 11, 2009

::. Mother Day .::




Salam...
Seronok betul bila baca kisah kawan2 menyambut Mother Day...
Ummi tak sambut pun secara besar-besaran...
Semalam...Kami keluar lunch kat Otak-otak place di Giant Kota Damansara.
Tp, memang sungguh mengecewakan sesangat!
Makanan yang tak sedap langsung!
Sampai ummi cakap dengan ayah Husna....
Makan untuk alas perut jer lah nie...
Kami ambil set untuk 2 orang makan.
Ada otak2 stem, 2 nasi putih, tauhu goreng lada, soto ayam, ayam masak apa tah, arca sayur dan kami tambah otak2 bakar.
Kesemuanya RM 22++
Tp, yang boleh masuk tekak nie...cuma nasi putih otak2 dan ayam jer!
Yang lain....huhuhu....sungguh tak de rasa!
Maaf ler...lain kali kami tak nak singgah lagi....


Kami sampai rumah pukul 3.30ptg.
Husna dah tido dah!
Petang dalam kol 6++ ummi masak!
Coz, rasa lapo...memang lapo!
Menu tak de lah gempak2
Just nasi putih, ayam asam pedas dan kacang botol goreng jer....
Kami makan dengan seleranya....



Malam ummi call mak...untuk wish selamat hari ibu....
Pada mak ummi : Time kasih ummi ucapkan...Mak dah banyak berkorban untuk angah. Memang tak terbalas jasa mak dan abah buat angah.
Pasal duit? Jangan cakap ler...
Ummi dulu...lepas SPM, ambil STPM.
So...sesiapa yang pernah ambil STPM tu...tau ler...banyaknya duit nak guna!
Bukan apa...Banyaknya buku2 yang kena beli...
Huhuhu...susah nak cakap!
Sampai ler masuk U.
Ni lagi ler jangan ler kata....
Memang tak akan terbayar dengan duit jasa2 emak...
Walaupun semalam angah tak dapat balik, coz jarak yang memisahkan....
Tp, angah tetap ingat kan mak. I love u mak....
Tak lupa juga pada mak mertua ummi.
Saya akan jaga anak mak baik2 yer...
Pada mak mertua... Terima kasih segalanya....
Tahun nie paling bermakna. Coz, ummi dah ada Husna.
Walaupun Husna tak faham lagi....
Tp, Ummi tetap bahagia....

0 kali peluk cium untuk Husna:

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez