Thursday, May 7, 2009

::. Seorang .::

Salam,
Mulai hari ini...dan saat ini....
Ummi akan tinggal seorang ajer di office nie...
Tadi, kawan yang ummi kenal 3 tahun lepas dan last day.
So, tinggal ler ummi kerja sorang dengan 2 orang bos...
hehehe....
Bermakna...selepas nie...semakin bertambah ler kerja ummi.
Bos kata dia tak nak ambil orang lagi.
Dia nak suruh anak dia je kerja kat sini!
Tp, korang pun tau kan....
Kalo dah nama anak bos, tak kan ler dia nak kerja cam kita kejer kan?
huhuhuhuhu....


8 kali peluk cium untuk Husna:

zai@umiaiman on May 7, 2009 at 3:05 PM said...

sabar yer.. mana tau tiba2 memng ader pekerja lai ke masuk.. w/pun bos kata xnk ambik org lagi.. kut2 hati dia berubah kan..

cintaKusayangMu on May 7, 2009 at 3:33 PM said...

trsukn bekerja kak...jgn putus asa...chaiyok.....

Liana on May 7, 2009 at 5:26 PM said...

Zai,
tq yer... mudah-mudahan...Tp, bos ummi tu bukan melayu...faham2 ler hati mereka! hahaha

Mummy Qis,
chaiyok...Chaiyok! hehehe

zieha on May 7, 2009 at 10:46 PM said...

alahai..bodek je anak boss tu..hehee..sabo je lah liana..jalankan keja sebagai ibadah..insyaallah..Allah sentiasa berada disisimu..amin

zureen @ mama on May 7, 2009 at 11:35 PM said...

Hu3..kerja sorang2 ye??..

Takpelah, manalah tahu anak boss tu baik..mesti jadi geng bas sekolah akhirnya..

Liana on May 8, 2009 at 8:50 AM said...

kak zieha,
Jangan harap ler...Anak dia memang baik! Tp, depan kita ler...belakang kita! Kalah semua orang!...hehehe....

zureen,
Mesti lawak kan teteba anak bos tu baik dengan ummi? Coz, dia tak pandang orang2 cam kita nie :)

ku tak sempurna on May 8, 2009 at 9:19 AM said...

tension nye keje sorang2..

be positive.. mana tau, anak bos tu tak mcm anak2 BOS yg lain..

mungkin lebih rajin drpd kita :D

Liana on May 8, 2009 at 11:40 AM said...

Ku tak sempurna...

Tu ler...memang tension keje sorang2 nie...Tp, nak buat cam ner...
Tak yah ler...tu...nampak dari sini dia sibuk ber YM! hahahaha

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez