Saturday, May 23, 2009

::. Tak Suker Tau...Cam nie..::

Salam,
Sedihnya...Ummi tak suker cam nie...
Kalo dah janji..kena lah tunaikan...
Barang belum sampai dah kena bayar deposit.
Okey ler...Deposit bukan pun banyak benor...
10 Jari jer... hehehe
Bila kita dah bayar dopisit maknanya ada le apa yang kita minta!
At list...kalo tak semua sikit pun ada ler...
Ummi tau, salah ummi kerana datang lambat ambil barang!
Tp, bukan pun sampai berbulan!
Ummi menunggu barang nie nak sampai...
Punya lah lama...
Ummi tangguhkan seminggu.
Masa baru2 barang tu sampai, dia ada hal!
So, ummi tunda nak datang!
Ummi tak nak ler ganggu dia sekeluarga.
Pastu minggu nie memang tak boleh datang.
So, ummi ambil keputusan untuk datang hari nie!
Call dia, dia kata boleh ambil.
Tp, yang tak bestnya...apa yang ummi nak tak de!
So...apa tujuan dia minta details barang yang mana 1 kita nak?
Tak kan dia tak de reservedkan untuk kita kot!
Kalo cam tu apa tujuan deposit tu!
Entah ler...cam ner nie...
Tak suke! Tak suke!

7 kali peluk cium untuk Husna:

zieha on May 23, 2009 at 2:21 PM said...

bara apa tu liana?..cian...sabo ye

Jiey^Mien on May 23, 2009 at 5:59 PM said...

barang ape yang misteri nih?? rileks yea liana.. nnt dpt la tu..

cintaKusayangMu on May 24, 2009 at 1:00 AM said...

sabar kak....ape la brg tu agknye??cm serius je...

Liana on May 25, 2009 at 8:55 AM said...

Zeha, Jiey & Mummy Qis...
hehehe...saje jer nak luahkan perasaan. Dah dapatpun walaupun tak dapat apa yang ummi nak! Tak per lah..lain kali kena lah beringan kan...hehehe

Afne on May 25, 2009 at 10:29 AM said...

knp kimm? brg apa yg kimm beli tu?

laily's on May 25, 2009 at 3:48 PM said...

sabo yana..sabo..
tak sume yg kite nak tu dapat...

Liana on May 26, 2009 at 8:55 AM said...

Afne,
hehehe...malu ler nak sebut...hahaha...

Kak laily,
Betul tu...

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez