Friday, March 27, 2009


Salam,
Selamat pagi...Erk? Pagi ke...
Dah tengahari...nie yer ummi....hehehe
Sebelum tu, ummi nak minta maaf pada Zieha .....
Dah berkurun dia beri award nie.... Tp, ummi tak letak lagi...
Coz, rasanya sejak last week, ummi tak boleh buka blog Zieha dengan tenang. Asyid ada keluar kod...pastu, terus tak boleh buka!
Pelik gak ummi, ngapa jadi cam tu!
HArap...Zieha maafkan ummi yer... Sorry sangat2
So, dengan bangganya ummi nak serahkan award nie pada :
Mummy Qis
Pn. Syana
KAk Chik
Dan juga pada insan2 yang sudi terima award nie...
Salam sayang semua....

3 kali peluk cium untuk Husna:

ku tak sempurna on March 27, 2009 at 4:33 PM said...

simpan baik2 award tu :D

Liana on March 27, 2009 at 5:07 PM said...

Tq yer... :)

zieha on March 28, 2009 at 12:24 AM said...

macam mana leh byk kod tu liana?..hehehe,skrg tak boleh buka lagi..tak per lah , kalau tak boleh buka, liana buka plak blog zieha yg satu lagi http://myfiras.blogspot.com.

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez