Tuesday, April 28, 2009

::. Bersarang Nampaknya .::


Salam...
Hai kawan2 best tak tajuk di atas?
hehehe...puji diri sdn ler tu!
Sebenarnya just nak beritau.....
Lama beno tak update blog nie...
Ummi tak sempat sekarang....

buzy sesangat dengan kerja kat office + demam + batuk + selsema
Udah 2 minggu ummi tak sihat...huhuhu....
Ujian betul ler....Tak per...ummi terima....
Gi klinik? Ummi dah pegi dah!
Ubat? walo pun ummi takut makan ubat, tp gigih juga ummi makan!
Coz, tak tertahan sangat terutama bila batuk!
Cam nak tercabut anak tekak! huhuhu....


Ni...ummi dapat award dari Ati...
Oh Atie... Ummi rasa cam nak Kiss umairah jer...hahaha...
Ummi suker giler award nie....
Memang ummi beri 10/10 ler... Comel sangat!
hehehe...sib baik bukan TAG!
Coz, tak mampu menangung hutang TAG yg banyak itu..
Sory yer...pada teteman yg ada bagi TAG!

Ummi tak sempat sangat nak buat!
Memang buzy sesangat!




5 kali peluk cium untuk Husna:

zureen @ mama on April 28, 2009 at 8:19 PM said...

Zureen suka sgt mkn M&M , sedap...mkn sekilo pun tak terasa...
Cuma mahallah sikit..Tahniah sbb dpt award..

zieha on April 28, 2009 at 10:34 PM said...

uihss..cuba minum madu..insyaallah batuk akan berkurangan.k.zieha skrg dh ok skit batuk..tinggal kahak2 yg degil je..hehehe

kakchik on April 28, 2009 at 10:57 PM said...

assalamualaikum ummi, just one thing i'd like to say, "take care". may Allah bless you with good health soon.

ku tak sempurna on April 29, 2009 at 9:02 AM said...

alahai...

siannya...
cepat2 sembuh eh... :)

Liana on April 29, 2009 at 9:20 AM said...

Zureen,
Masak kat U suka sangat M&M nie...Sambil baca buku...sambil makan dia! Nyum..Nyam..Sedap... :)

Zieha,
Nanti ummi nak cuba ler! Tak tahan dah nie...

Kak Chik,
Wa'alaikum salam. INsyaAllah...Tq

Ku tak sempurna,
Tq yer...

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez