Friday, April 24, 2009

::. Tidur Sambil Berjalan? .::



Salam,
Sebenonya...gambo di atas tu, tak de kena mengena dengan tajuk ummi.
Gambo sekadar hiasan jer...lalalala....
Citenya gini...
Kejadian adalah malam tadi!
Khmis malam Jumaat yer kawan2
Ummi ada cerita rasa kot, lately nie Husna penat sangat!
Sampai nak tido senang sangat!
Ajak dia golek-golek, terus tido!
Seronok ummi dia...sampai Ummi pun tertido sekali!
hahahaha....
Sebelum tu, dah 3 hari nie...Husna suka tido kat tilam bawah.
Tak nak tido atas katil!
So, seperti biasa ummi bentangkan tilam...
Dan ajak dia tido...
15 min kemudian...dia pun tido.
Dan....UMMI pun tido ler...kejap...
Dapat ler 1 jam kot!
Pas tu bangun...dan ambil keputusan nak bungkus barang orang!
Tp, sebelum tu...ummi nak mandi jap!
Bila dah siap mandi...ummi masuk bilik.
Tetiba!
Eh! mana anak aku nie! Ummi cakap dalam hati!
Siap gosok mata lagi...maklum ler...
Orang pakai cermin mata!
Memang sah tak de!
Hati terus dup...dap...dup..dap...
Dah nak jerit panggil ayah Husna!
Tetiba nampak Husna tido sama2 dengan ayah dia kat ruang tamu!
Punya lah kecut perut....
Entah bila masa ler Husna pandai tido sambil jalan nie!
Pastu ummi bawa masuk bilik.
Dalam kol 12.30 ummi tido sama Husna kat bawah.
Kol 3++ Husna tetiba je berdiri dan nak tido atas katil!
Mata dia terbuka tau!
Ummi terus letak dia atas katil, dia terus sambung tido!
hehehe...Alahai anak ummi...
Tido pun nak jalan yer....


9 kali peluk cium untuk Husna:

cintaKusayangMu on April 25, 2009 at 12:46 AM said...

husna..suka betul berjln ye..smpi tdo pn nk jln2 ye...
ish..bhya tu..takut nnt dh pndi buka pintu..nk kuar plak dia kang...adoi...

~Atie+Farid~ on April 25, 2009 at 9:30 AM said...

mesti cute husna tido smbil jalan..tak dpt nak imagine camne...ekekekeke

Mamamanja on April 25, 2009 at 4:51 PM said...

ngigo kot

Liana on April 26, 2009 at 8:42 AM said...

Mummy Qis,
Riso juga pasal nie. Tp sib baik pintu pagar tu bermangga.

Atie,
hehehe...ummi dia pun tak dapat imigine. Coz, bila tengok je dah tido tempat lain.

MM,
mungkin gak kot...

ku tak sempurna on April 26, 2009 at 12:48 PM said...

ni mesti ummi atau ayahnya pun tido berjalan..

hikkksss...

bahaya ni...
letih sgt la tu :)

Noy on April 27, 2009 at 12:56 AM said...

sure ker dier sleep walking..my niece sampai dara pun masih sleep walking..samapi ke dapo masak megi..hehehe

joegrimjow on April 27, 2009 at 1:10 AM said...

cute sangat

Liana on April 27, 2009 at 9:17 AM said...

ku tak sempurna,

hehehe....tak tau le dia ikut sape...Tu ler bahaya! Mungkin kot dia letih sangat.

Noy,
hahaha...ini first time. Ada gak siap masak megi tu...hehehe

Joegrimjow...
hehehe tq

rosmona on April 28, 2009 at 5:55 PM said...

jaga bebaik ummi...kang... bkn tak minta yg tak baik tp sekadar mengingatkan.. sbb sume org sayang anak kan..

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez