Saturday, April 11, 2009

::. Tag Tentang blog .::

Salam,
Jangan ler korang marah yer...
Hari nie memang sesi menjawab TAg...huhuhu...
Banyak TAg yang ummi tak jawab...Buzy giler....
Kat rumah tak sempat pulak nak berblogging! hehehehe
TAG nie ummi dapat dari Syana.
1)Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
Ngapa yer? hehehe
Ummi tu maksudnya mak/ibu/mama ler...
Husna tu nama my baby...yg manja tu...hehehe
2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
Sejak Husna lahir...macam2 forum yg ummi join mesti letak nama nie... Melambangkan saya seorang ummi...hahaha
3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
Lebih banyak mengenai Husna... Ada ler kadang2 tentang ummi dia nie...
Senang kata tentang kami sekeluarga!
4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya
Huis....Tak pernah pulak!
5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
Syana nie manja orangnya. Tokey biz online nie nie! Harap aniversery Syana yg bulan Mei nanti...Ada good news untuk dia dan en suami...Kimmi sentiasa doakan itu utk Syana tau! InsyaAllah...
6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.
Sapa yg kena nie yer....muah...muah...muah...
Rasanya mesti ramai yg dah jawab.
MAklum ler... TAG nie dah lama! So, kawan2 ummi dalam blog dah jawab ler...
Sesiapa yang sudi nak ambilll ummi benarkan....

0 kali peluk cium untuk Husna:

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez