Saturday, April 11, 2009

::. Lagi-lagi Tag .::

Salam
Wa....Ini N3 ummi yang ke-3....
Tp, semuanya hutang2 yg kena lunaskan!
N3 kali nie, ada 2 TAG yg perlu ummi jawab...
Tq dan cayang kat MM coz beri TAG nie pada ummi...
Ummi suka sangat tau! Hepi jer nie...
Ummi rasa ni TAG tentang diri kita ler nie...
Nama Timangan anda:
Biasa orang panggil Liana @ angah
Anda seorang yang:
Baik hati, manja, garang, friendly
Insan teristimewa??Describekan dia terlalu Istimewa di mata anda:
Ibu bapa - Dia yg melahir,menjaga dan membesarkan
En. Suami - Dia buah hati pengarang jantung
Husna - our baby yg dah beso tu. Sebagai tanda cinta ummi kepada ayah...
Lagu kesukaan anda:
Ummi kurang sikit lagu2 nie... Tp, ummi rasa cam Gemilang kot. Coz, lagu tu pembakar semangat masa buat Marketing dulu!
Warna kesukaan anda:
Sudah semestinya Hijau, Biru dan merah
Tiga benda mesti ada dlm beg anda:
Handphone, purse & pen
Kali terakhir masa anda menangis & kenapa:
Masa abah sakit coz tak tau ngape org tu sanggup wat kat kami cam nie. Rezeki masing2 kan?
Tag 6 rakan anda:
Kak Leily
Kak Chik
Zureen
Zieha
Atie
Mummy Qis
So...Semoga hepi menjawab soklan pekse nie yer... Jangan tiru tau! hehehehe

1 kali peluk cium untuk Husna:

ku tak sempurna on April 11, 2009 at 9:04 PM said...

org mmg dengki klu kita lebih.. dah tak ingat rezeki tu dr Allah..

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez