Monday, April 13, 2009

::. Nuffnang .::



Salam...

Entry nie just nak share jer... hehehe

Tadi ada masuk blog Syana Dia ada wat N3 pasal berblogging...

Salah 1 sebab nya dia kata pasal Nuffnang.

So..Sape2 tak tau tu try masuk sini yer... nuffnang

Pas tu...try cari2 apa yang boleh buat duit.

Sy dah dapat! Tu kat atas tu! hehehe...

Ini hasil lebih kurang 3 bulan ler....

Idok ler beribu-riban... Tp, Alhamdulillah.... Mashyuk jugak! hahaha....

Minta maaf yer...banyak maklumat yg terpaksa saya edit.

Maklum ler... Nuffnang nie atas nama en suami!

Awal2 dia dah pesan...sila padam nama dia yer... hehehe

Apa yang PENTING... Ada tulis Nuffnang pada cek tu!

Lepas nie...kena kerja lebih keras ler...

So, ummi dah percaya pada Nuffnang... InsyaAllah dia akan bayar kita...

Tp, dengan syarat jangan tipu yer... hehehe

Tq to my hubby... Kenalkan Nuffnang.

Ich Lieber Dich sehr viel.

Pada Syana...teruskan usaha anda yer...

6 kali peluk cium untuk Husna:

SyaNa on April 13, 2009 at 4:33 PM said...

amboiii
brape tu kimmi??

Liana on April 13, 2009 at 5:24 PM said...

Syana...
Bior ler rahsia...hehehe...

Diarihatiku1976 on April 13, 2009 at 5:33 PM said...

wah.. saya pun join gak nuffnang tapi lembab sikit nak dapatnyer.. tak tahu cam ner dia kira.....

Liana on April 13, 2009 at 6:34 PM said...

meh lah join...
Nie hubby claim feb 09... april baru dapat duit. hehehehe

zai@umiaiman on April 15, 2009 at 11:14 AM said...

teringin nk join nuffnang ni, tp tak tau cm mana, nk kena study dulu ni,
hmm satu lagi nk tnya, mula2 daftar tu kiter kena bayar apa2 ke?

R LEeN on June 23, 2009 at 3:56 PM said...

3bulan?
banyak ke dapat?
kite xtau dia kire mcm mana....tp takat ni asik RM0.00 jek....
meh r tlg2 klik kat kite...
kite tukar2 klik n link....
hehehh

 

ini belog ummi & husna Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez